Zomersportweek informatie

Wij bezorgen basisschoolkinderen fantastische dagen vol sport tijdens de eerste en laatste week van de zomervakantie. Vier dagen (maandag t/m donderdag) plezier voor slechts € 219,-. Ook zijn er gezinskortingen voor het opgeven aan meerdere Zomersportweken en/of voor het opgeven van meerdere gezinsleden.

Alles wat je moet weten

  • Brengen tussen 8:15 en 8:45 uur. Ophalen kan tot 17:30 uur.
  • Programma van 9:00 uur t/m 17:00 uur, inclusief gezonde lunch.
  • Per acht kinderen is een begeleider aanwezig.
  • Voor gezinskortingen en kortingscodes zie tarieven.
  • De Zomersportweek zomervakantie kost € 219,-per kind.
  • Eerste week zomervakantie, week 30 (24 t/m 27 juli 2023).
  • Laatste week zomervakantie, week 35 (28 t/m 31 augustus 2023).


Elke dag tennissen

Tennisspecifieke trainingen staan dagelijks op het programma. We oefenen allerlei spelsituaties, zoals baseline-tennis, oplopen en netspel, service, return en spelen tegen een netspeler. Maar vrees niet, ons programma is ook voor beginnende tennissers! Alle oefeningen sluiten aan bij Tenniskids zoals de KNLTB het voorschrijft.

De tennistrainingen worden altijd in de ochtend gegeven zodat iedereen nog scherp is! Tijdens de trainingen wordt er niet alleen met racket getraind maar ook zonder racket. Deze oefeningen zijn gericht op een volledige motorische ontwikkeling van de kinderen, denk hierbij aan hand-oog coördinatie, voetenwerk en meer.

Elke dag nieuwe oefeningen en voor iedereen een nieuwe uitdaging!

 


Sport, spel en plezier!

Echt te veel om op te noemen en ont-zet-tend leuk! Wat te denken van Amerikaans liften, racket estafette, moerasje of het grote wc-papierspel. Of wat dacht je van waterslagbal, verspringen, een onvervalste stormbaan of een skippybalrace? Ook andere sporten als squash en voetbal passeren zeker de revu. Genoeg te doen, je kind verveelt zich geen moment!


Drinken, gezonde snacks en lunch

Alle deelnemers krijgen gedurende dag voldoende drinken met een lekkere gezonde snack tussendoor. Tijdens de lunch mogen de kinderen kiezen uit verschillende soorten brood met beleg, die zij zelf mogen smeren. Elke dag is er bij de lunch een andere verrassing! Wij houden altijd rekening met allergieën en zorgen voor een passend alternatief.