Veelgestelde vragen

De kampcoördinator is tijdens de Zomersportweek altijd mobiel bereikbaar voor noodgevallen. Op de pagina Locaties zie je de kampleiders en hun mobiele nummer.

Wij plaatsen actuele foto’s en filmpjes op onze Facebook-pagina. Op deze website onder media zie je foto’s van de afgelopen jaren: een leuke sfeerimpressie!

Je kind is elke ochtend vanaf 8.00 uur welkom. Hij/zij moet er uiterlijk 8.30 zijn. Het dagprogramma duurt tot 17.00 uur. We verzoeken je om je kind voor 18.00 uur op te halen.

Geef je voorkeur door aan de kampleiding. Wij proberen er zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Ja, alle tennismaterialen die nodig zijn tijdens de Zomersportweek zijn beschikbaar op de locatie.

Bij het inschrijven vind je hiervoor een speciaal veld. Wees zo specifiek mogelijk, zodat wij zo goed mogelijk rekening kunnen houden met je zoon of dochter.

Ja, wij bieden een korting! Er zijn gezinskortingen voor het opgeven aan meerdere Zomersportweken. Stel je geeft je kind op voor 2 Zomersportweken kan je de kortingscode ‘2kinderen’ gebruiken en ontvang je €10,- korting.

Ja, wij bieden een gezinskorting! Er zijn gezinskortingen voor het opgeven van meerdere gezinsleden. Deze kortingen zijn alleen geldig als de kinderen uit hetzelfde gezin komen. Stel je geeft 2 kinderen op voor een Zomersportweek dan kan je de kortingscode ‘2kinderen’ gebruiken en ontvang je €10,- korting.